onsdag 3 juni 2009

Bagarens barn har inget bröd och vi har ingen blogg !

Trots att vi både rekommenderar och to.m hälper våra kunder att sätta upp både bloggar och nyhetskanaler i deras webbutiker, så har vi själva ännu inte kommit till skott med vår egen företagsblogg på nordiskehandel.

Visserligen gjorde Runar (vår VD) i vintras, ett ordentligt försök med en egen blogg på nordiskehandel.wordpress.com, men det tog inte lång tid innan han brutalt blev "kinappad" över till Ehandel.se, som en av denna portals fasta skribenter om e-handel och annat löst och fast inom branchen.

Nu gör vi ett nytt försök.
Dock har vi (ännu) inte större ambitioner med projektet än att med vår blogg på sprida lite mer information om:

1. Vår e-handelslösning
2. Våra kunders webbutiker
3. Samt försöka få till en lite mer anspråkslös och "öppen" dialog med våra kunder, för att på så sätt lära oss mer om vad de tycker och hur vi kan bli bättre på att bygga "Nordens mesta använda e-handelsplattform" (det sista var väl inte så anspråkslöst, men det är vad vi strävar efter, varken mer eller mindre)

Jaha då var mitt först inlägg klart då. Nu trycker jag på knappen "Publicera inlägg" och kan då med gott samvete, gå till nästa styrelsemöte och svara på frågan "om vi startat den där bloggen som vi pratat om i evigheter". Ärade styrelse, svar JA vår blogg är nu ute !!

Inga kommentarer: